7 redenen om Shopify te gebruiken

Shopify webshop

Shopify is een revolutionair e-commerce platform waarmee u uw eigen online winkel kunt maken zonder dat u enige codeerervaring nodig heeft. Webhosting en domeinnamen zijn allemaal inbegrepen in de prijs, wat het een aantrekkelijk alternatief maakt voor Shopify concurrenten zoals Magento of WooCommerce.

Met meer dan 150.000 handelaren die momenteel Shopify gebruiken, wilden we je 7 van de belangrijkste redenen geven waarom zo veel mensen deze software boven anderen verkiezen.

1. Shopify is gemakkelijk te gebruiken

We geven toe dat de leercurve voor Shopify een beetje steiler is dan sommige van zijn concurrenten, maar als je op zoek bent om je eigen aangepaste winkel te maken en niet wilt omgaan met code, dan kan dit platform meer in jouw straatje zijn.

Met meer dan 150k handelaren al gebruik van het, moet er iets goeds aan de hand! Ze hebben ook een uitgebreid online ondersteuningssysteem op zijn plaats die kan beantwoorden de meeste vragen die u zou kunnen tegenkomen tijdens het installatieproces of na het lopen in haken langs de weg.

2. U kunt aan de slag met een gratis proefversie

Een Shopify proefversie is één van de beste manieren om een gevoel te krijgen hoe het werkt en of je het leuk gaat vinden om het te gebruiken in je eigen zaak. Als je niets te groots wilt, dan kan hun starter pakket alles zijn wat nodig is – zolang er geen grote veranderingen op komst zijn.

3. Het is betaalbaar voor kleine bedrijven

Een van de beste voordelen van Shopify is dat het een lage kosten optie is voor kleine bedrijven. Dit kan de beste oplossing zijn als je net begint en niet te veel geld wilt uitgeven aan marketing tools, maar toch iets professioneel wilt.

Shopify goedkoop

4. Technische vaardigheden

Je hebt geen technische vaardigheden nodig om je shopify winkel op te zetten. Voor veel webwinkeliers kan de technische knowhow een enorme toetredingsdrempel zijn. Met Shopify heb je niet meer nodig dan basis computervaardigheden en een beetje kennis van het internet in het algemeen.

5. Veel sjablonen

Er zijn tal van sjablonen beschikbaar, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het ontwerpen van uw winkel vanaf nul. Dit betekent dat u uw shopify winkel in een korte tijd kunt maken, zonder dat u een dure ontwerper of ontwikkelaar hoeft in te huren. Voor mensen met weinig technische vaardigheden is dit perfect.

6. Mobiel vriendelijk

De app heeft een mobielvriendelijk ontwerp dat het voor klanten makkelijker maakt om onderweg producten te bekijken en te kopen. Mobiel vriendelijkheid is zeer belangrijk deze dagen.

7. All in prijzen

Als je eenmaal je maandelijkse kosten voor Shopify hebt betaald, is al het andere inbegrepen. Dit betekent dat er geen extra kosten of verborgen kosten zijn. Ook hosting en domeinkosten zijn inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *