Google Ads kortingscode: hoe werkt dat?

Google Ads kortingscode

Als je bent zoals de meeste mensen, hou je van een goede deal. En wat is er beter dan korting krijgen op iets wat je toch al van plan was te kopen?

Dat is waar Google Ads kortingscodes om de hoek komen kijken. Met een Google Ads kortingscode krijg je een tegoed voor je Google Ads account dat je kunt gebruiken voor korting op toekomstige advertentie-uitgaven.

Maar hoe kom je aan een Google Ads kortingscode? En hoeveel tegoed krijg je ermee? Lees verder om erachter te komen.

Wat is een Google Ads kortingscode?

Een Google Ads kortingscode is een code die je gebruikt om tegoed te krijgen voor je Google Ads account.

Het tegoed kan vervolgens worden gebruikt om korting te krijgen op toekomstige advertentie-uitgaven.

Hoe krijgt u een Google Ads kortingscode?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een Google Ads kortingscode kunt krijgen.

De eerste is om je aan te melden voor een Google AdWords account. Wanneer u dit doet, krijg je automatisch een tegoed van €100 dat je kunt gebruiken voor alle toekomstige advertentie-uitgaven. Wel binnen een bepaald tijdsframe.

Een andere manier om een Google Ads kortingscode te krijgen is door je in te schrijven voor een online marketingcursus. Veel van deze cursussen bieden kortingen op Google AdWords uitgaven als een stimulans voor mensen om zich in te schrijven.

Dus, als je overweegt om een online marketingcursus te volgen, vraag dan zeker of ze korting geven op Google AdWords uitgaven.

Tot slot kun je soms Google Ads kortingscodes vinden door online te zoeken. Een eenvoudige zoekopdracht naar “Google Ads kortingscode” zou een aantal resultaten moeten opleveren.

Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest voordat u een van deze codes inwisselt, omdat sommige codes vervaldata of andere beperkingen kunnen hebben.

Let op: Google is niet even vrijgevig meer met deze codes. Je aanmelden via een SEA specialist kan daarom uitkomst bieden.

Google Ads tegoed

Hoeveel tegoed krijg je met een Google Ads kortingscode?

De hoeveelheid krediet die u krijgt met een Google Ads kortingscode varieert afhankelijk van de code zelf.

Bijvoorbeeld, de € 100 krediet die je krijgt wanneer je je aanmeldt voor een nieuw account is natuurlijk meer dan de € 10 krediet dat sommige online marketing cursussen bieden.

Ook zijn er nu mogelijkheden om tot  450,- tegoed te krijgen via SEA bureaus die gecertificeerd zijn. Dit is het onderzoeken wel waard.

Het hangt dus echt af van waar je je code vandaan haalt hoeveel tegoed je krijgt.

Dit moet je nog weten.

Over het algemeen is het gebruik van een Google Ads kortingscode een geweldige manier om eenmalig geld te besparen op toekomstige advertentie-uitgaven.

En terwijl er een paar verschillende manieren om er een te krijgen, de eenvoudigste manier is meestal gewoon aan te melden voor een nieuwe account, zoals dit geeft je automatisch een $ 100 krediet dat u kunt gebruiken in de richting van uw toekomstige advertenties.

Als je het meeste waar voor je geld wilt, dan is het aanmelden bij een Google Ads specialist een verstandige optie. Dan kan het tegoed oplopen tot € 450,-.

Wat je ook kiest, Google Ads kan je helpen om marketing doelen te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *