Inloggen Google Ads

ROI maximaliseren met Google Ads

Google Ads Inloggen: Hoe u uw account kunt beheren

Inleiding
Google Ads is het advertentieplatform van Google waar bedrijven en organisaties hun producten en diensten kunnen promoten. In deze korte tutorial zullen we u stapsgewijs uitleggen hoe u kunt inloggen bij Google Ads en hoe u uw account kunt beheren.

Hoe u kunt inloggen bij Google Ads

Stap 1: Ga naar de officiële Google Ads-website
Om in te loggen bij Google Ads, gaat u naar de officiële website van Google Ads. U kunt deze website vinden via de zoekmachine van Google of via de onderstaande link:

https://ads.google.com/

Stap 2: Log in met uw Google-account
Op de homepage van Google Ads zult u een knop zien met de tekst “Log in”. Klik hierop om door te gaan. U wordt nu gevraagd om uw Google-accountgegevens in te voeren. Als u al een account heeft, voert u hier uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen. Als u nog geen account heeft, klikt u op “Aanmelden” om een ​​nieuw account te maken.

Stap 3: Uw account beheren
Nadat u bent ingelogd, ziet u een dashboard met alle Google Ads-functies. Hier kunt u uw advertentiecampagnes beheren, de prestaties ervan bijhouden en de instellingen van uw account aanpassen. Als u bijvoorbeeld de naam van uw account wilt wijzigen, klikt u op “Accountinstellingen” en vervolgens op “Accountnaam wijzigen”.

Hoe u uw advertentiecampagnes kunt beheren

Stap 1: Ga naar de campagnespagina
Om uw advertentiecampagnes te beheren, klikt u op het tabblad “Campagnes” in het linkermenu. Dit brengt u naar de campagnespagina, waar u al uw campagnes kunt beheren.

Stap 2: Maak een campagne aan
Als u een nieuwe campagne wilt maken, klikt u op de knop “Campagne maken” in de rechterbovenhoek van de pagina. U krijgt nu een scherm waarin u uw campagne kunt configureren. Voer hier de gewenste instellingen in en klik vervolgens op “Volgende” om door te gaan.

Stap 3: Pas campagnes aan
Als u een bestaande campagne wilt aanpassen, klikt u met de rechtermuisknop op de campagne en kiest u “Campagne bewerken”. U kunt nu de instellingen van de campagne aanpassen, zoals het budget, de bestemmingspagina’s en de doelstellingen.

Stap 4: Voer campagnes uit
Nadat u uw campagne heeft geconfigureerd, klikt u op de knop “Campagne uitvoeren” om de campagne live te zetten. Uw advertenties worden nu getoond op Google en andere websites.

Stap 5: Bekijk prestatiegegevens
U kunt de prestaties van uw campagne bekijken door op het tabblad “Rapporten” te klikken. Hier ziet u hoeveel mensen op uw advertenties hebben geklikt, hoeveel mensen zijn omgezet en hoeveel geld u heeft uitgegeven.

Conclusie
Google Ads is een krachtig advertentieplatform dat bedrijven en organisaties helpt hun producten en diensten te promoten. Om uw account te beheren, moet u eerst inloggen bij Google Ads. Daarna kunt u uw advertentiecampagnes beheren, zoals het aanmaken van campagnes, het aanpassen van campagnes en het uitvoeren van campagnes. U kunt ook de prestaties van uw campagnes bekijken door de rapportagepagina’s te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *