Kosten van Google Analytics 360: wat kunt u verwachten?

google analytics account aanmaken

Kosten van Google Analytics 360: wat kunt u verwachten?

Ontdek alles over de kosten van Google Analytics 360 en wat het voor uw bedrijf kan betekenen. Lees verder voor een diepgaande analyse.

Google Analytics 360 is een krachtige tool die bedrijven helpt bij het analyseren van hun websiteverkeer en het nemen van datagestuurde beslissingen. In dit artikel zullen we de kosten van Google Analytics 360 bespreken en wat u kunt verwachten bij het gebruik van deze premium dienst.

Inhoudsopgave:

 • Wat is Google Analytics 360?
 • Voordelen van Google Analytics 360
 • Functionaliteiten van Google Analytics 360
 • Google Analytics 360 Kosten
 • Implementatie van Google Analytics 360
 • Veelgestelde vragen over Google Analytics 360 Kosten
 • Conclusie

Wat is Google Analytics 360?

Google Analytics 360 is de betaalde versie van de populaire webanalyse tool Google Analytics. Het biedt geavanceerde functies en mogelijkheden voor grote bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan uitgebreide data-analyse en rapportage. Met Google Analytics 360 kunnen gebruikers diepgaande inzichten verkrijgen in hun websiteverkeer, conversies en klantgedrag.

Voordelen van Google Analytics 360

Google Analytics 360 biedt verschillende voordelen ten opzichte van de gratis versie van Google Analytics, waaronder:

 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Geavanceerde segmentatieopties
 • Geïntegreerde advertentie- en marketingtools
 • Verbeterde data-integratie
 • 24/7 ondersteuning van Google

Functionaliteiten van Google Analytics 360

Google Analytics 360 biedt een scala aan geavanceerde functionaliteiten, waaronder:

 • Geavanceerde doel- en trechterinstellingen
 • Attributiemodellen voor het meten van marketingeffectiviteit
 • Geïntegreerde A/B-testmogelijkheden
 • Real-time rapportage

Google Analytics 360 Kosten

De kosten van Google Analytics 360 zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal websitebezoeken, de hoeveelheid data die wordt verwerkt en de gewenste functionaliteiten. Gemiddeld liggen de kosten van Google Analytics 360 tussen de €150.000 en €250.000 per jaar.

Implementatie van Google Analytics 360

De implementatie van Google Analytics 360 vereist vaak de hulp van een ervaren webanalist of ontwikkelaar. Het configureren van de juiste trackingcodes en het instellen van de benodigde doelen en gebeurtenissen is essentieel voor het verkrijgen van waardevolle inzichten uit de tool.

Veelgestelde vragen over Google Analytics 360 Kosten

Wat zijn de belangrijkste kostenposten van Google Analytics 360?

De belangrijkste kostenposten van Google Analytics 360 zijn licentiekosten, implementatiekosten en eventuele kosten voor extra ondersteuning of training.

Zijn er verschillende prijspakketten beschikbaar voor Google Analytics 360?

Ja, Google Analytics 360 biedt verschillende prijspakketten op basis van de behoeften en grootte van een organisatie. Deze pakketten variëren in prijs en functionaliteiten.

Wat zijn de voordelen van het investeren in Google Analytics 360?

Het investeren in Google Analytics 360 kan leiden tot een verbeterde datagedreven besluitvorming, een hoger rendement op investeringen en een beter inzicht in de prestaties van marketingcampagnes.

Conclusie

Google Analytics 360 is een krachtige tool die bedrijven helpt bij het verkrijgen van waardevolle inzichten in hun websiteverkeer en klantgedrag. Hoewel de kosten van Google Analytics 360 hoog kunnen zijn, kunnen de voordelen opwegen tegen de investering voor grote organisaties die behoefte hebben aan geavanceerde data-analyse en rapportage.

Al met al is Google Analytics 360 een waardevolle tool voor bedrijven die streven naar datagestuurde besluitvorming en het optimaliseren van hun online prestaties. Door te investeren in Google Analytics 360 kunnen bedrijven een concurrentievoordeel behalen en hun online aanwezigheid verbeteren.

Bezoek de Google Analytics website


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *