Maandelijks opzegbaar Shopify abonnement

shopify kosten


Shopify maandelijks opzegbaar: de perfecte oplossing voor jouw webshop

Als ondernemer wil je graag zo veel mogelijk flexibiliteit en vrijheid hebben wanneer het aankomt op je webshop. Daarom kan het afsluiten van een abonnement soms een lastige keuze zijn. Maar wat als je nu kunt kiezen voor een maandelijks opzegbare variant? Shopify biedt deze optie en in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Wat is Shopify?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat Shopify precies is. Shopify is een e-commerceplatform waarop je een webshop kan opzetten zonder dat je technische kennis nodig hebt. De software biedt verschillende handige functies zoals productbeheer, voorraadbeheer en betalingsmogelijkheden. Daarnaast is Shopify geschikt voor zowel kleine als grote webshops.

Abonnementen bij Shopify

Wanneer je een webshop wilt opzetten met Shopify kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Zo kun je gaan voor het basisabonnement, Shopify Lite. Hierbij kun je producten verkopen via social media en een blog, maar heb je geen eigen webshop. Vervolgens kun je kiezen voor Shopify Basic, Shopify, Advanced Shopify en Shopify Plus. Elk abonnement biedt meer functies en mogelijkheden dan het vorige. De abonnementen variƫren qua prijs van $9 per maand tot $2000 per maand.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Echter, Shopify biedt ook de optie om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit abonnement kost $29 per maand en biedt de mogelijkheid om te profiteren van alle functies die Shopify te bieden heeft. Het verschil met de andere abonnementen is dat je niet vast zit aan een langdurig contract. Je kunt na een maand namelijk het abonnement opzeggen en bent dan geen verdere kosten verschuldigd.

Voordelen van een maandelijks opzegbaar abonnement

Een maandelijks opzegbaar abonnement biedt veel voordelen. Zo is het geen probleem als je webshop temporarily offline gaat of als je nog niet helemaal zeker bent van je keuze voor Shopify. Ook kun je dit abonnement gebruiken als je bijvoorbeeld een tijdelijke webshop wilt opzetten voor bijvoorbeeld een kerstmarkt of een ander evenement. Het biedt dus veel flexibiliteit en vrijheid. Bovendien betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, wat deze optie bijzonder geschikt maakt voor beginnende ondernemers.

Nadelen van een maandelijks opzegbaar abonnement

Er zijn ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden wanneer je kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Zo betaal je maandelijks een hogere prijs in vergelijking met de andere abonnementen. Daarnaast zit je niet vast aan een langdurig contract, maar dit kan ook nadelig zijn. Als je langer klant wilt blijven kan het juist voordeliger zijn om te kiezen voor een langdurig contract.

Conclusie

Shopify maandelijks opzegbaar is een perfecte oplossing voor ondernemers die graag flexibel willen zijn en geen zin hebben in een langdurig contract. Het biedt veel vrijheid en de mogelijkheid om te betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Houd wel rekening met eventuele nadelen, zoals de hogere prijs per maand, voordat je een beslissing maakt. Het is belangrijk om te kijken naar jouw specifieke voorkeuren en wat het beste past bij jouw webshop en zakenmodel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *